TOPIC: Hírek a motorkerékpár világából
2 years 1 week ago #30
  • Nagy
  • Nagy's Avatar
  • New Member
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Szeretnék elmondani két blogról, de a legfrissebb híreket a motorkerékpár világáról megtudhatja. Négy kerék jó, de kettő jobb!
http://anddport.bloglap.hu/- a helyszín áttekintést nyújt a 2018 újdonságáról - Honda Gold Wing 2018 / Az utazók legendás motorkerékpárja frissítést élt át, és most új motort, jobb optikát és friss designt büszkélkedhet.
A motorkerékpár még külsőleg is könnyebb és gyorsabb lett. Ezt azonban a technikai leírás is megerősíti: az új modell könnyebb, mint az előző, több mint 40 kg-mal. Végtére is, az autó frissített keret, motor és sebességváltó, és az első felfüggesztés megváltoztatta a koncepciót. Emiatt az elrendezés is megváltozott: a vezetőülés most néhány centiméterrel elhalad.

http://www.andras90.eoldal.hu/- mesélni fog az új Triumph Speed Triple 2017-ről. A motorkerékpár még erőteljesebbé vált, még erősebbé és mozgathatóbbá vált. A továbbfejlesztett felfüggesztés magabiztosan áthalad minden fordulattal és lejtéssel, és egy új 750 köbcentiméteres motor nem fog unatkozni az út során. Ugyanakkor a Speed Triple még könnyebbé vált! Nézze meg az újdonság bemutatását és menjen a hivatalos Triumph kereskedőhöz!
Last Edit: 2 years 1 week ago by Nagy.
The administrator has disabled public write access.