Tavaszi repülőtábor

 

Felhívás!

 

Május 18.-án tervezzük egy nosztalgia üzemnap (Mocsi Peti születésnapi bulijával egybekötve) megtartását, melyen lehetőség lesz csőrlésből (3500 Ft/felszállás), repülni a T21-el.

 

Az üzemnap tervezett programja:

        Reggeli eligazítas PONTOSAN 10:00-kor, üzem végi eligazítás 18:00

        Bepakolás  19:00-ig.

 

        Szülinapi hangárbuli, vacsora 20:00 tól ameddig bírja a társaság

 

 

 

A tavaszi tábort Május 20 és Június 2.-a között tartjuk, ahol előzetes egyeztetés alapján, lehetőség van Mucha és Bocian bérlésére, (az árak nem változtak, minden feltétel a 2012-es évnek megfelelően) is.

 

Csőrlés egységesen 2000 Ft/db.

 

Tábori hozzájárulás (budi, zuhanyzó, víz villany használat) 500 Ft/nap/fő

 

Szállás hozott sátorban díjmentes, lakókocsi hely 500 Ft/nap

 

IGC elfogadott, kalibrált logger (Colibri II) bérlés 1500 Ft/nap

 

Saját gép esetén fagépeknek (a rendelkezésre álló hely függvényében) hangár tárolást biztosítunk. A tábor idejére a tárolás díjtalan. Műanyag és fém szerkezetű gépek a szabadban lesznek nyűgözve, illetve aki szállítókocsiból akar dolgozni annak is tudunk helyet biztosítani.

 

Kérlek benneteket a jelentkezési lap részletes kitöltésére. A jelentkezési határidő Május 15. Aki nem tudott vagy elfelejtett jelentkezni a határidőig, az nyugodtna jöjjön ki a reptérre, de vegye figyelembe, hogy elsőbbséget élvez annak a pilotának a repülése, aki előre jelentkezett.

 

A pdf űrlapot töltsétek le, majd a megnyitott fájlt értelemszerűen töltsétek ki. Aki a táborra is jelentkezik az legyen szives megadni pontosan mely napokon akar részt venni. (fontos adat az előzetes tervezéshez)

 

A mentés másként (save as) funkcióval mentsétek le a merevlemezre valamilyen néven és küldjétek el Moskovits Petinek és Juhász Józsinak. Elérhetőségek az űrlap alján. Aki valami oknál fogva nem tudja eljuttantni jelentkezését elektronikus úton, az Juhász Józsinál telefonon is jelentkezhet.

 

Minden repülést szerető sporttársat szívesen látunk.

 

Üdvözlettel,                                                                          
                                                                                                                        Jelentkezési lap

 

MAC Vezetőség