VGC 2012

 

     

A Vintage Glider Club (VGC) 2012-ben is sok rendezvénnyel várja az old timer vitorlázó repülés szerelmeseit. Kérek minden MAC tagot aki egyben VGC tagsággal is rendelkezik, hogy időben teljesítse a 2012-es tagdíjfizetéseket. A határidőkről külön levélben kapnak értesítést a tagok. Tagdíj emelés ebben az évben nem várható Ray Whitaker (tagság koordinátor) szerint .

2012 évi VGC fontosabb rendezvények

 

Május 23 - Június 6   Grunau Baby találkozó Jezów Sudecki, Lengyelország
     
Június 7 - 10   29. Spatz találkozó Weißenburg-Wülzberg,Németország
     
Július 23 - 28   VGC találkozó Olsztyn, Lengyelország
     
Július 30 - Augusztus 8   40. Nemzetközi Old Timer Rally Pociunai, Litvánia
     
Augusztus 26 - 28   16. Old Timer hétvége Oschatz, Németország
     
Szeptember 15 - 16   9. VGC évadzáró találkozó Menge, Németország

 

Véleményem szerint a Jezówi bulin mindenképpen ott kell lennünk. Akár egy gépet is ki lehetne vinni. A Bocian például ott született. Kétszer is. A távolság nem nagy, így az útiköltségek sem magasak. A 40. Nemzetközi Rally Litvániában már más kérdés. A részvétel anyagi vonzatai még  nem ismertek, de hamarosan megkapjuk az előzetes árlistát. A  részvételről a pontos számok ismeretében fogunk dönteni.

2012-évi VGC támogatás

2 fő Jezówi részvételére, valamint 4 fő, kisjövedelmű sportoló 2012 évi VGC tagságára sikerült támogatást szerezni külföldi partnereinktől. Kérem aki igényt tart a támogatásokra (csak érvényes VGC és MAC tagsággal rendelkezők jelentkezhetnek) az Január 31.-ig jelezze. A jelentkezéshez szükséges a VGC tagsági szám valamint az MRSZ tagsági kártya másolata.