MAC Nyári Repülőtábor!

Tisztelt Sporttársak!

A MAC 2009 évi repülőtábora Július 4 és 19 között kerül megrendezésre. Az időjárástól függően minden nap tervezünk üzemet. A tulajdonosokkal történő megállapodás alapján a következő gépek bérlésére van lehetőség: Mucha Std., Bocian, Foka 5. Sajnos a közeltmúlt eseményei miatt csak csőrléses üzemet tudunk garantálni, de megfelelő igény esetén megpróbálunk egy bérelt vontatógépet Pipishegyen állomásoztatni a tábor idejére. 

A repülőtéren a rendezvény ideje alatt büfé üzemel. Szállásdíj (kőház, sátor, lakókocsi) 1300 Ft/fő/nap (illetve 1500 Ft ágyneművel), mely magában foglalja a konyha, budi és zuhanyzó használatot is. A szállásdíjakat a reptér gazdának kell befizetni. Lehetőség van vitorlázógépek tárolására a hangárban. A tárolási díj naponta 400 Ft, a szabadban történő nyűgözés ingyenes.

Kérünk minden érdeklődőt aki a táborban részt kíván venni, hogy legkésőbb Június 15-ig jelezze részvételi szándékát e-mailben, (joseph@matra-aero.hu) vagy telefonon a 06 20 777 9131 számon. A jelentkezésnél írjátok meg a minimális adatokat (szállás igény, hangártárolás igény, lakókocsi, sátor stb.). Köszönjük.

Tisztelettel,

MAC vezetőség