Jubileumi Ötye-Öfa

otye

 

Idén tizedik alkolammal kerül megrendezésre a már hagyományosnak mondható Ötye-Öfa találkozó. Egyesületünk három gépe vesz részt a versenyen. A két Muchával vendég pilóták kívánnak indulni, míg a Június 18-al előreláthatólag klubtagjaink fognak szerencsét próbálni.

 

                 Ötye-Öfa 2005


Szeretnénk ha ez a rendezvény az elkövetkező években is Pipishegyen maradna és szinvonalasabb körülmények között tudnánk lebonyolítani a versenyt. Ehhez minden segítséget meg kell adni a főszervezőnek – Molnár Gedának – annak érdekében, hogy tényleges előrelépés szülessen a kérdésben.

Itt is ki kell hangsúlyoznom a repülőtéren működő egyesüetek pozitív együttműködésének fontosságát. Tennivaló van bőven. A célok elérése érdekében már idén meg kell kezdeni a munkát a jövő évi rendezvény szervezésének kérdéseiben. A MAC szeretne aktivan bekapcsolódni a munkába, hiszen az Old Timer repülés egyik fő profilunk. Jó lenne magát a versenyt egy (esetleg nemzetközi) repülőgép bemutatóval összekapcsolni, ahol a résztvevők és a vendégek megismerhetnének néhány hazai és külföldi öreg repülőgépet.